Return to site

Jeg kan finde en skuespillere og performance-kunstnere, men ingen programmører i København

Jeg har fundet en investor som er villig til at investere i et adfærdsmålings-værktøj, vi er ved at udvikle. Værktøjet skal programmeres og grundet investoren findes der et udmærket budget.

Men trods mit, vil jeg mene, brede netværk, er det nærmest umuligt at finde en programmør til opgaven. Budgettet er som sagt udmærket for en nysgerrig programmør. Men det har taget mig og to studiemedhjælpere 5 måneder at finde nogle der var villige til at udføre opgaven.
Samtidig er jeg i min fritid i gang med at lave nogle 2 minutters kortfilm. De handler om hverdagssituationer. Samlet hedder de "Scener Fra Overvejelser Om Nye Vaner". De handler om almindelig hverdagssituationer, hvor almindelig mennesker (spillet af skuespillere) får tilbudt en ny vaner af deres omgivelser, fx ved at læse en reklame om delebiler, mens de sidder i bussen eller ved at få fortalt om tøj-bytte-ordninger af sine venner over en squash-kamp.
Til at spille disse hverdagsscener er der brug for skuespillere der – sådan lidt Cassavettes-agtig - gider lege med.
Enten findes der flere risikovenlige skuespillere eller også findes der meget få programmører i København. Faktum er i hvert fald at det er overkommeligt at lave kortfilm og nærmest umuligt at programmere værktøjer i København.
Hvad det har af konsekvenser på sigt (både af gode og dårlige) for vores produktionsevne, vil jeg lade dig, kære læser, om at bedømme.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly