Return to site

I morgens aktietal: 7,4

Der skrives nyheder HVER DAG om hvordan aktiemarkedet har udviklet sig siden i går.

Mange sider i Børsen fyldes med denne information. Samtidig bruges daglige artikler og blogs på at beskrive hvad der er sket med særlige aktier siden i går.

I går. I går. I går.

Aktie-analytikere kan kun gøre én ting: skue bagud. Hvad skete siden i går. Aktie-tallene er kun udtryk for én ting: hvad andre mennesker ofte andre steder i verden gjorde og følte i går. Aktie-analyse er en post-handlings-branche.

Som modpol til dette, vil jeg gerne præsentere en præ-handlings-branche som kun eksisterer i denne uge. Og kun i denne blog. Den udkommer en gang om dagen hver dag i hele ugen og kan følges på denne blog. Det vil være en daglig historie, symboliseret i et tal, der fortæller hvad der inspirerer en enkelt person i verden, mig selv, mest i dag. Og som muligvis vil afgøre min handling i morgen. Eller i næste uge. Eller om to måneder. Tænk på hvert indslag eller hver historie i bloggen i løbet af ugen som 'et indre aktietal'. Som i: hvad bliver et sind mest bevæget og inspireret af i dag. Og som har potentialet til at påvirke en handling i morgen.

Aktie-markedets tal viser verden af i går. En markedet handler ikke om reaktioner, men om visioner. Denne blogs indre aktie vil hver dag i denne uge - og kun i denne uge - vise hvilken daglig tankevækkende oplevelse i nutiden der antages af mig selv at have størst sandsynlighed for at påvirke Mennesket Mig til at drive mine handlinger i en retning i morgen eller på et andet tidspunkt i fremtiden.

- - -

i morgens aktietal: 7,4

7,4 er det antal mennesker hvert menneske i verden taler med i gennemsnit i løbet af en dag. I hvert fald i følge en fiktionel karakter i en tv-serie jeg faldt over i dag. Tv-serien er den bevidsthedsudvidende fiktionsserie Touch, som endelig kan ses på Netflix. Jeg faldt oprindeligt over serien, da TV2 viste den for et år siden på tv. Men de viste den om lørdagen meget sent, så jeg fik kun set 2 afsnit. I dag så jeg at hele serien ligger på Netflix. Og jeg genså første afsnit. I serien med Kiefer Sutherland bliver det nævnt i første afsnit, at vi i gennemsnit taler med 7,4 mennesker på en dag og at vi i disse møder i gennemsnit siger 2250 ord til hinanden. Det er et stykke fakta jeg vil undersøge validiteten i og, hvis det valideres af andre videnskabelige kilder på nettet, bruger jeg det under møder som jeg i fremtiden er med i.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly