Return to site

I morgens aktietal: 33

33 er antallet af nationaliteter der findes i et parcelhusområde på Vestegnen lidt udenfor København, hvor der bor i alt 1.294 borgere. Området er stedet hvor vores virksomhed skal ind og ændre adfærd for at skabe mere og bedre affaldssortering.

Jeg fik tallet at vide i dag. Og det slog mig: hvor er det utroligt at der findes 33 nationaliteter indenfor at forholdsvist lille parcelhus-område. Nationaliteterne i parcelhus-området er:

Afghanistan, hviderusland, bosnien, bulgarien, canada, danmark, finland, frankrig, ghana, grækenland, indien, indonesien, irak, italien, japan, kina, makedonien, holland, norge, pakistan, peru, polen, portugal, rumænien, spanien, sri lanka, storbritannien, sverige, sydafrika, thailand, tyrkiet, tyskland, ukraine

Tænk hvis Danmark en dag tør at tænke sig så globalt som vi egentlig er.

Kun hver 5. dansker ved hvad ordet 'biodiversitet' betyder. Men hvad med den sociale diversitet? Tænk hvis vi en dag kan udnytte vores sociale diversitet til noget aktivt. At der bor 33 nationaliteter i et dansk parcelhus-område skal jeg i hvertfald selv bruge som fakta i fremtiden.

- - -


Der skrives nyheder HVER DAG om hvordan aktiemarkedet har udviklet sig siden i går.
Mange sider i Børsen fyldes med denne information. Samtidig bruges daglige artikler og blogs på at beskrive hvad der er sket med særlige aktier siden i går.

I går. I går. I går.

Aktie-analytikere kan kun gøre én ting: skue bagud. Hvad skete siden i går. Aktie-tallene er kun udtryk for én ting: hvad andre mennesker ofte andre steder i verden gjorde og følte i går. Aktie-analyse er en post-handlings-branche.

Som modpol til dette, vil jeg gerne præsentere en præ-handlings-branche som kun eksisterer i denne uge. Og kun i denne blog. Den udkommer en gang om dagen hver dag i hele ugen og kan følges på denne blog. Det vil være en daglig historie, symboliseret i et tal, der fortæller hvad der inspirerer en enkelt person i verden, mig selv, mest i dag. Og som muligvis vil afgøre min handling i morgen. Eller i næste uge. Eller om to måneder. Tænk på hvert indslag eller hver historie i bloggen i løbet af ugen som 'et indre aktietal'. Som i: hvad bliver et sind mest bevæget og inspireret af i dag. Og som har potentialet til at påvirke en handling i morgen.

Aktie-markedets tal viser verden af i går. Men markedet handler ikke om reaktioner, men om visioner. Denne blogs indre aktie vil hver dag i denne uge - og kun i denne uge - vise hvilken daglig tankevækkende oplevelse i nutiden der antages af mig selv at have størst sandsynlighed for at påvirke Mennesket Mig til at drive mine handlinger i en retning i morgen eller på et andet tidspunkt i fremtiden.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly