Return to site

Be cool

Noget af det vigtigste jeg har lært op igennem mit arbejde med at udføre ting, man tror på, har været dette: Tålmodighed.

Tålmodighed til at give sig den tid det kræver, for at levere et godt resultat.

Det er faktisk ikke så let. At give sig tid. Faktisk kræver det ret meget is i maven at sige til en kunde eller samarbejdspartner, at noget faktisk tager 3 måneder og ikke 1 måned som de forventer.

Men det er bare et lille latterligt eksempel.

Det betydningsfulde er, når det handler om det store perspektiv: at have tålmodighed til at gå i den langsigtede retning med sit hverv, selvom der opstår virak, stress og tidskrævende barrierer som skal overvindes rundt omkring en - - og vedblive med at beholde et fokuseret blik på det mål man vil hen imod.

Fx tror jeg på, at vi kommer til at se en mere og mere bæredygtig verden udvikle sig over de næste årtier. Og at dem der opfanger det først og agerer derefter på den rigtige måde, vil vinde dette århundredes store væksteventyr.

Vækst opfattet som mere end blot økonomi, naturligvis.

Så hvad skal der til? Hvad skal man huske?

Det her: Be cool. Det hele skal nok komme til dig, så længe du arbejde stålsat og ikke ryster på hånden. Det må andre spilde deres tid på. Og det er der mange der spilder deres tid på.

Men sagen er den: Der er ikke andre muligheder for vores civilisation end at skabe en mere bæredygtig verden. Jeg oplever det måske ikke i fuld flor i min levetid. Men den vil komme, hvis vi mennesker er nogenlunde smarte og ledes af nogenlunde smarte mennesker. Og i det lange løb, så GØR vi jo de rigtige ting. Vi bevæger os i den rigtige retning. Helt enormt langsomt, ja. Men stadig i den rigtige retning.

Så hvis du bare er cool, arbejder tålmodigt og sørger for at hvert projekt du laver er virkelig, virkelig godt, så vil flere ting komme din vej.

Be cool.

- - -

Når jeg hører denne sang, tænker jeg tit på den pointe:

https://www.youtube.com/watch?v=hMMAB3MNCKw

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly